Niko Kranjčar se nada pobjedi pred zagrebačkom publikom

U 28. KOLU HNL-a Hajduk ima dosta tešku zadaću protiv Zagreba koji ih je ovog proljeća već četiri puta porazio (dva puta na Poljudu). Isto tako, ta će utakmica biti prva koju će Niko Kranjčar odigrati u dresu Hajduka pred zagrebačkom publikom.

Niko podsjeća kako to nije prvi put da će igrati u Zagrebu nakon odlaska u Hajduk. Međutim kada je igrao u dresu reprezentacije publika ga nije najbolje dočekala.

"Pa nemam posebnih osjećaja, iščekivanja, tome prilazim nekako normalno, ja bih rekao. Utakmica kao i svaka koju treba odraditi maksimalno, na nivou. Tako da se približimo osvajanju naslova prvaka." - rekao je Kranjčar za Slobodnu Dalmaciju.

Iako priča kao pravi profesionalac, te iako Kranjčevićeva nije Maksimir, sigurno je da za njega ova utakmica nije kao bilo koja druga. Hajduk ove sezone ima dosta problema s Zagrebom, a situacija je bila slična i Dinamu prošle sezone. Niko smatra kako je sada pravo vrijeme da se crna serija prekine. Pravi je trenutak, kaže, da Hajduk novom pobjedom u gostima dobije na samopouzdanju jer igraju sve bolje.

Hajdukov veznjak se pohvalio kako se bavio matematikom i proučavao raspored do kraja prvenstva.

"Možda ću vas iznenaditi odgovorom. Dakle, koliko sam je uspio izračunati treba šest bodova, pod uvjetom da je to svih šest bodova iz ove dvije iduće utakmice. Šest bodova u dvije pobjede, kod Zagreba i onda kod Rijeke. Sa te dvije pobjede možemo sve unaprijed riješiti. A bolje je sve uraditi odmah, nego ostavljati za kraj, zar ne?" - objasnio je svoju računicu za Slobodnu Dalmaciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara