Niko: Lončarević je tražio od mene da lažem

Niko: Lončarević je tražio od mene da lažem

FARSI koja se već danima vodi oko nekad najveće mlade zvijezde hrvatskog nogometa ne nazire se kraj. Tko je kriv za ovakav rasplet u Dinamu? Šerif Zdravko Mamić, novi trener Ilija Lončarević ili mladi Dinamov nogometaš koji više nije mogao trpiti nepravdu. Čini se da pravu istinu nećemo saznati.

Dok Mamić i Lončarević siju optužbe na račun mladog Kranjčara, bivši Dinamov kapetan optužuje njih da ga žele ocrniti.

U intervjuu za Sportske novosti Kranjčar tvrdi kako je laž sve što je Mamić rekao o njemu, te da svi koji ga poznaju znaju da ne bi mogao tako nešto reći. Podsjetimo, Mamić je jučer izjavio kako je Niko Barića nazvao “ofarbankom”, Lončareviću je rekao “da mu se posere na brk”, Jurčeviću je ispod stola pokazivao srednji prst, itd...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je tom izjavom još jednom pokazao sve o sebi. Dobro sam odgojen, zato ne vjerujte onom što je kazao Mamić. Nemojte tražiti da se spuštam na tu razinu razgovora, da demantiram te bezočne laži. Imam svoju karizmu i rejting, ljudski i nogometni, ne mislim ga trošiti na tako niskoj razini komunikacije.” - izjavio je Niko za SN komentirajući Mamićevu izjavu.

Lončarević je izjavio kako mu je Niko obećao da će pred novinarima, nakon sastanka u četvrtak, reći kako će doći na još jedan razgovor u ponedjeljak ili utorak, no Niko tvrdi kako je Lončarević od njega tražio da novinarima kaže kako se dogovorio s klubom i prihvatio novi ugovor, što on nije želio.

Mladi Dinamov nogometaš ne zabrinjava se previše oko nastale situacije, čak tvrdi kako bi želio ostati u Dinamu. Kaže kako na ugovor nije pristao samo zato što ne želi on biti jedini krivac za loš rezultat u polusezoni, a ne zbog novaca.

Za kraj je zaključio kako je on uvijek bio i bit će veći Dinamovac od Zdravka Mamića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara