Niko: Materijalna strana transfera me ne zanima, odluka o odlasku u Hajduk je teška

Niko: Materijalna strana transfera me ne zanima, odluka o odlasku u Hajduk je teška

NAKON niza nagađanja o tome gdje će nastaviti svoju nogometnu karijeru, Niko Kranjčar se osvrnuo na ponudu koju su čelnici Hajduka danas stavili pred upravu Dinama i na tešku odluku koju mora donijeti narednih dana.

U razgovoru za Radio 101 naglasio je kako su u Dinamu odobrili ponudu koju je dao Hajduk, ali da je sada ključno da se Igor Štimac javi njegovom menadžeru Dinu Pokrovcu i da čuje konkretno mišljenje o Niki i ponudi za njega.

Što se tiče materijalne strane cijele priče, kao i vile vrijedne pola milijuna eura, Niko je naglasio kako ga se to uopće ne tiče. Najdraže bi mu bilo ostati u Dinamu, ali je sada posve jasno da je to nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodilo mi se ono najružnije što sam mogao zamisliti, potjeran sam iz Dinama" - rekao je dodavši kako mu sada predstoji teška odluka. Jedine ponude su iz Rusije i Hajduka i mora odvagati u glavi i dobro razmisliti što i kamo dalje.

Svjestan je da će se morati puno odricati, ali je spreman podnijeti sve žrtve i "dokazati svima, a prvo sebi, da su u klubu nestručno radili."

Na kraju je dodao kako bi odluka zapravo bila jednostavna da ne postoje takve tenzije između Hajduka i Dinama. No, vjerojatno je svjestan kako je puno bolja varijanta za njega otići u Hajduk, nego na Istok.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara