Nikola Vujčić se oprašta od Maccabija u dresu Olympiakosa

Nikola Vujčić se oprašta od Maccabija u dresu Olympiakosa

"NISAM uopće trebao gledati ždrijeb da bih znao da ćemo igrati protiv Maccabija. Nisam pretjerano sretan što ću u Nokia areni zaigrati protiv svog bivšeg kluba, no bez sumnje to će biti jedan poseban doživljaj", izjavio je Nikola Vujčić nakon što ga je ždrijeb Eurolige poslao u Tel Aviv.

Vujo je, naime, ovo ljeto napustio Maccabi nakon šest godina i potpisao za grčki Olympiakos. Oproštaj od Izraela za Vujčića bio je vrlo emotivan; ipak je tamo proveo najbolje igračke godine i postao idol domaćih navijača. No, on neće biti jedan od onih sportaša za koje će povratak na parket na kojem je stekao slavu biti neugodno iskustvo. Vujčića navijači Maccabija neće dočekati zvižducima već ovacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Olympiakos sutra dolazi u Nokia Arenu u sklopu euroligaškog natjecanja, a Maccabi je najavio da će ovu priliku iskoristiti kako bi Vujčiću priredili oproštaj. Jaka momčad Olympiakosa u Izrael dolazi u vrlo neugodnom trenutku za domaćine. Maccabi je u pet pripremnih utakmica upisao isto toliko poraza, a neugodna grčka ekipa nije idealan protivnik za vađenje iz krize. Trener Effi Bireboim je na sto muka, ali ipak najavljuje atraktivnu igru i dobru prezentaciju svoje ekipe u kojoj će navijači moći uživati. Bit će to zasigurno dostojan oproštaj za Vujčića.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara