Nitko ne vjeruje u Mancinijev odlazak

IAKO je slutio da njegov štićenik smišlja nešto sumnjivo, menadžer Interova trenera Roberta Mancinija priznao je da ga je trenerova objava odlaska jako iznenadila, kao uostalom i Interove igrače, Stankovića i Cambiassa.

Giorgio de Giorgis, čovjek koji brine o karijeri sad već dugotrajnog Interova trenera, izjavio je da se u Manciniju "puno toga skupilo kroz devedeset minuta utakmice protiv Liverpoola”.

"Ne isključujem mogućnost da će se Roberto smiriti i predomisliti, tj. ostati na klupi Intera. Situacija je takva da Moratti poštuje Mancinija, te da Mancini poštuje Morattija. Zbog toga mislim da je ostanak ipak moguć. Naravno, ne treba isključiti da se u međuvremenu moglo dogoditi nešto što mijenja puno toga na stvari a da ja to ne znam",  izjavio je De Giorgis.

Stanković: Mancini će se predomisliti!

Slično razmišlja i jedan od najboljih Interovih igrača, Dejan Stanković, kojeg je Mancinijeva izjava iznenadila, ali vjeruje da će se njegov trener ipak predomisliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Saznao sam valjda zadnji jer sam bio podvrgnut doping testu. Mislim da je odlika donešena u afektu i da će nakon prespavane noći Roberto razmišljati drugačije i da će problem riješiti s direktorima kluba."

Veznjak Esteban Cambiasso također je skeptičan oko Mancinijeve odluke jer smatra da bivša Sampdorijina legenda uvijek nije ništa odlučila.

"Trebate poslušati što je rekao. Upotrijebio je riječi " vjerojatno", a to potvrđuje da nije siguran. Kada će to biti službeno, vjerujem i da će klub takvu odluku komentirati. Do tada je glupo govoriti o tome", zaključio je Argentinac.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara