Nogometna fešta u Varaždinu: Futsal Dinamo gostuje kod Varteksa

Nogometna fešta u Varaždinu: Futsal Dinamo gostuje kod Varteksa

Foto: Futsal Dinamo

PROŠLE godine ugostili su Hajduk, a s prvim danima nove 2016. godine nogometašima Varteksa u goste stižu igrači Futsal Dinama. Dvoboj navijačkih klubova u kojima vlada demokratsko načelo "jedan član, jedna glas" na rasporedu je u nedjelju (danas) s početkom u 17:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"NK Varteks i Futsal Dinamo imaju puno toga zajedničkog, a ovaj susret trebao bi popularizirati učlanjivanje i uključivanje šireg broja navijača u rad svog Kluba. Nadamo se da je ovo prva suradnja klubova koji su osnovani na istim principima, ali ipak s različitim pogledima. Naime, White Stonesi koji su osnovali NK Varteks imaju samo svoj vlastiti Klub, dok Bad Blue Boysi koji su preuredili Futsal Dinamo u Klub po demokratskim principima nisu, niti će ikada, odustati od borbe za pošteni i demokratski DINAMO!", stoji u priopćenju Futsal Dinama.

Cijena ulaznica iznosi 20 kuna.

 

VAŽNO!!!Došlo je do male izmjene u satnici polufinalnog dana Dovranskog prvenstva za nedjelju 03.01.2016. tako da se revijalna utakmica NK VARTEKS - FUTSAL DINAMO umjesto u najavljenih 18:00 sati igra u 17:30.

Posted by NK Varteks, Varazdin - FB Official on 30. prosinca 2015
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara