Nove vijesti: Ćorluka bi mogao biti spreman već za uzvrat s Milanom

Foto: AFP

VEDRAN ĆORLUKA prema netom pristiglim informacijama iz Londona, ipak će pauzirati kraće nego su to pokazale prve snimke njegovog gležnja.

Oporavak bi mogao potrajati kraće od mjesec dana, prema aktualnim prognozama. Tri tjedna liječnici spominju kao optimalno razdoblje.

Kako je dr. Zoran Bahtijarević, liječnik hrvatske nogometne reprezentacije, izvijestio putem  internetske stranice Hrvatskoga nogometnog saveza, Vedrana je tijekom poslijepodneva pregledao dr. Mark Davies, specijalist za gležnjeve i stopala. Na osnovu rezultata jučerašnjih pretraga, odnosno usporedbe istih sa snimkama lanjske ozljede istog područja, dr. Davies je umjereni optimist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazalo se kako je Ćorlukina ozljeda ipak manje ozbiljna nego je to jučer pokazala magnetska rezonanca. Ćorluka će sljedeća četiri dana imati imobiliziran gležanj desne noge, nakon čega slijedi postupni povratak treninzima, a potpuni povratak na travnjak, ako ne bi bilo dodatnih komplikacija, nije isključen već za uzvratnu utakmicu Lige prvaka, 9. ožujka protiv Milana.

Redknappu bi to puno značilo. Alan Hutton zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu s Milanom pa je od prve minute na desnom beku počeo Ćorluka. Čarli je u utakmici nastradao nakon čega ga je Redknapp zamijenio Woodgateom kojemu je jutros ustanovljena ozljeda prepona! To je bio prvi nastup Woodgatea nakon 14 mjeseci pauze.

Ni situacija s ostalim braničima nije puno bolja - izvan pogona su Kaboul i King. Trenutno su zdravi samo Dawson, Gallas i Bassong.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara