Novinari u nogometu porazili hokejaše Medveščaka

Novinari u nogometu porazili hokejaše Medveščaka

Tekst: Marko Pavić
Foto: Borna Čavrag (Index)

NAKON što su ispali u polufinalu EBEL-a, hokejaše Medveščaka dočekao je najteži ispit u sezoni, nogometna utakmica protiv novinara.

Igrači Medveščaka se uoči svojih utakmica dodaju nogometnom loptom, što nije promaklo novinarima. Skautska služba je uoči utakmice odlično odradila svoj posao pa smo znali da će nam najveće prijetnja biti Brad Smyth, Joel Prpić i Mike Ouellette.

Podršku Medvjedima na terenu Nogometne akademije Marić dale su supruge i djeca, a s klupe ih je vodio Douglas Bradley. Navratio je i "Mara" pogledati koju minutu utakmice.

Novinari letjeli nakon bodychecka

Medvjedima to nije puno pomoglo, novinari su odmah na početku zabili četiri gola. Medvjedi su zatim stisli i uspjeli smanjiti na 5:3, ali se novinari ponovno bude i dolaze do konačnih 10:5.

Na utakmicu su stigli gotovo svi Medvjedi pa su kao u hokeju stalno mijenjali linije. I utakmica je u nekim detaljima podsjećala na hokejašku, primjerice, kad bi poneki Medvjed napravio bodycheck na protivniku, nesretni novinar bi poletio u zrak uz gromoglasan smijeh s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Medveščak sasvim zapostavio obranu, otraga je ostao samo brzonogi Sašo Rajsar koji se morao hrvati s tri napadača sedme sile. Hitri Sašo je bio prilično uspješan, on i vratar Gašper Krošelj zaustavili su nebrojene novinarske zicere.

Na kraju roštilj

Golove za Medvjede postigli su Guidarelli, Letang, Fox, M. Prpić i Zimmerman, menadžer nekoliko igrača kojem je obrana novinara teško dolazila na kraj.

Završilo je 10:5, a dok su Medvjedi lepršavim korakom išli prema svlačionici, novinari su znojnih majica i crvena lica hvatali zrak. Neki su jaukali i zbog upale mišića s kojom će se sutra sigurno probuditi.

Ekipe su se zatim preselile u kafić gdje se odmaralo uz roštilj i cugu.

"Kad budem dovodio pojačanja u klub, prva stvar koju ću ih pitati će biti znaju li igrati nogomet. Nema veze ako nisu dobri u hokeju, samo neka igraju nogomet", našalio se šef struke Doug Bradley.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara