Novo iz Sportingbeta: Kladite se iz svog doma, 5 eura bonusa mjesečno za 200 korisnika

AKO STE ljubitelj sporta i klađenja a ne da vam se otići do kladionice pravo rješenje za vas je Sportingbet internet kladionica na ovoj adresi.

Radi se o online kladionici koja je vodeća u svom poslu (više od 3.9 m. korisnika), a uz kladionicu na razne sportove hr.sportingbet.com nudi i druge proizvode kao što su online Vegas casino, poker uživo, backgammon i internet zabavne igre.

Sportingbet kladionica nudi klađenje samo na jedan događaj ili kombinirano uz veliki izbor sportova i načina na koje se možete kladiti. Između ostaloga, u ponudi su nogomet, košarka, rukomet, tenis, boks, moto sport, baseball, ragbi, hokej na ledu, biciklizam, konjske trke itd.

Korisnicima iz Hrvatske svakako će biti najzanimljivija Hrvatska nogometna liga i utakmice Goodyear lige.

Nudi se mogućnost klađenja i samo na jedan susret tijekom utakmice do 90 minute, a korisnici se mogu kladiti još na konačni rezultat, na zbroj golova, sljedeći korner, žuti karton, odnosno na gotovo sve što možete zamisliti.

Sve Sportingbet korisnike očekuje svaki mjesec i do 100 eura Member Bonusa a tu je i FREE Bonus 5 eura svaki mjesec za 200 korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uplata kod Sportingbeta najisplativija je uplata i nesumnjivo je da njezini igrači ostvaruju i najveću zaradu. Otvaranje hr.sportingbet.com računa je besplatno. Što se tiče uplata, prijavljeni korisnici ih izvršavaju i u HRK (kuna) valuti.

Sportingbet račune moguće je obnoviti putem kreditnih kartica, Western Uniona, Paysafecarda i uplatom putem banke. Sportingbet pokriva sve vaše troškove uplate i isplate sredstava.

Ako ste početnik u klađenju, i najbolje se ne razumijete u online sistem klađenja, detaljne upute možete pronaći na hr.sportingbet.com službenim stranicama, kao i odgovore na pitanja koje korisnici najčešće postavljaju.

Dakle, ne čekajte, nego posjetite Sportingbet kladionicu i počnite zarađivati na osnovu poznavanja sporta.

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara