Očajni Kanarinci traže zamjenu za Klasnića: Na meti odlični Poljak Brozek

Očajni Kanarinci traže zamjenu za Klasnića: Na meti odlični Poljak Brozek

PREMA pisanju pariškoga sportskog dnevnika L'Equipea, francuski nogometni prvoligaš Nantes nastavlja tražiti pojačanja u napadu zbog velikih problema koji klub ima s realizacijom. Najveće ovosezonsko pojačanje, naš Ivan Klasnić, do sada još uvijek nije okusio slast nakon postignutog gola pa su Kanarinci počeli razmišljati o alternativnim rješenjima. Konkretno, zanima ih Poljak Brozek.

U nedjelju će tročlana ekspedicija kluba sa s Le Beaujoirea boraviti na derbi susretu desetog kola poljske lige između Wisle iz Krakowa i varšavske Legije u glavnome gradu. Predsjednik Waldemar Kita, sportski direktor Christian Lariepe i trener Elie Baup promatrat će napadača Wisle Pawela Brozeka.

Vođa napada poljskog prvaka lani je bio prvi strijelac lige s 23 postignuta gola, dok je za reprezentaciju skupio 13 nastupa i dva gola. Ranije je već bio na meti Nancyja, a 2006. godine nastupao je za Poljsku na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Klasnić tako bi u napadu mogao dobiti vrlo jaku konkurenciju koja će mu samo još otežati ionako tešku prilagodbu na Nantes i Le Chamipionate.

M.P.
foto: Viadomoscki24.pl

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara