Od Fontane do Funtane pijani liječe rane: Pogledajte kako alkoholizirane Bilić boyse unose u hotel

Od Fontane do Funtane pijani liječe rane: Pogledajte kako alkoholizirane Bilić boyse unose u hotel

Tekst: Z.A.
Foto: Ronald Goršić (Cropix)

REPREZENTATIVCI su se iz provoda koji je blagoslovio Slaven Bilić, vidno alkoholizirani vratili u hotel malo prije 2 sata ujutro.

Izbornik im je dopustio odlazak na večeru s tamburašima u mjesto Funtana, 20-ak kilometara od Rovinja, premda nije trebao kristalnu kuglu da previdi kako će se situacija razviti.

Povratkom u hotel Eden, bazu reprezentacije, na igračima je vidljivo prekomjerno uživanje u alkoholu, dok fotografije svjedoče da su neki od njih bili toliko pijani da su ih suigrači morali nositi i pridržavati.

Prednjačili oni na kojima reprezentacije ostaje

Čini se da je pijanka najlošije pala Anasu Sharbiniju. Ovog "ranjenika" su u hotel morali unijeti Lovren i Mandžukić, a Hajdukov fantazist je stigao zaraditi i poveću čvorugu na glavi.

Tužno je vidjeti i Nikicu Jelavića, još jednog iznimno perspektivnog igrača koji je u velikom stilu zakoračio u reprezentaciju, također uhvaćenog dok mu ekonom Pilčić i neidentificirani suigrač  pomažu da savlada stepenice na ulazu u hotel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očigledno je da su se mladi novaci u reprezentaciji željeli iskazati kapacitetom pred starijim kolegama, ali baždarenost im očigledno nije na visini.

Alkoholom protiv ruptura i zatezanja

Porazno je što su među "provodađijama" bili oporavljenici - dvojbeni za nastup protiv Kazahstana, primjerice Šimunić, Kranjčar i Dudu, koji su umjesto oporavka, prije odlučujuće kvalifikacijske utakmice  odabrali davanje oduška.

Osim rekonvalescenata, na specifičan način "priprema" odlučili su se i oni rijetki koji nemaju problema s ozljedama i trebali bi biti nositeli igre osakaćene reprezentacije, poput Srne, Ćorluke i Pranjića.

Kao što je vidljivo, ovaj put je u provodu uhvaćen tek jedan (Srna) od trojca iz Fontane, jer Balaban već dulje vrijeme nije u "điru" a Ivica Olić se jučer ozlijedio na treningu pa je morao izostati s ove reprezentativne "akcije".

Kako će reagirati Bilić?

Bilić je nakon skandala s igračima u Fontani (jesen 2006.) noćne ptice kaznio privremenim isključenjem iz reprezentacije, a danas teško da bi se mogao odlučiti na takav disciplinski potez jer mu nakon brojnih ozljeda, u Kazahstanu ne bi imao tko igrati!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara