Odbili ponudu Rennesa veću od četiri milijuna eura za Niku

IAKO su Francuzi stigli u Split s namjerom kako bi završili pregovore oko Nike Kranjčara, te igrača odveli u Francusku, nakon današnjih pregovora predstavnici Rennesa vraćaju se u Francusku praznih ruku.

"S Francuzima smo imali razgovor i nakon toga smo zaključili da ćemo čekati neka bolja vremena, nešto više od transfera, a ujedno smatramo da je Hajduku sada potreban Niko Kranjčar. Meni je osobno drago, kao članu Uprave Hajduka, što je Niko ostao i što će ostati do daljnjega" - kazao je za Radio Dalmaciju netom nakon pregovora s Francuzima Franjo Pašalić dodajući kako i dalje pregovaraju s nekim drugim klubovima. "Vidjet ćemo hoće li se danas ili sutra nešto u vezi toga dogoditi" - kazao je Pašalić.

Na pitanje novinara Radio Dalmacije gdje je zapelo, Pašalić je odgovorio: "Nismo se našli u novcu, visini transfera. Mi smo tražili više jer smatramo da mali vrijedi više, ali bilo nam je važno i da ostane."

Ako su već željeli da Niko ostane u Hajduke, zašto se uopće pregovaralo i zašto su i dalje otvoreni pregovori? "Pregovarali smo kako bismo u idućem prijelaznom roku imali bolju startnu poziciju. Niko će kad-tad otići iz Hajduka" - kaže Pašalić.

Nikin odvjetnik Emil Žgur za Radio Dalmaciju potvrdio je Pašalićeve riječi: "Mi smo odlučili da Niko ostaje najmanje šest mjeseci u Hajduku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko nije bio upoznat s tijekom pregovora" - dodao je Žgur te kazao i kako nisu kontaktirali s Nikom kako bi uopće znali želi li otići u Rennes.

Predrag Rački, koji je povezao Niku i Rennes, te kojeg je Cico napao da je minirao Nikin odlazak u Celtic, bio je ljut nakon što su pregovori propali.

"Ako tražiš četiri, a dobiješ više od četiri, ako si se to dogovorio, ne možeš ljude vući za nos. Bog blagoslovio Kirigina (Tito Kirigin bio je legendarni predsjednik Hajduka 70-tih godina, op.a), koji je ovdje bio kad je riječ vrijedila više od bilo kakvog papira" - oštar je bio Rački u razgovoru za Radio Dalmaciju.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara