Odlični rezultati mladih hvratskih nordijaca

HRVATSKI nordijci ovog su vikenda s puno uspjeha nastupili na jakom međunarodnom natjecanju, Topolinu neslužbenom svjetskom prvenstvu za mlađe kategorije u talijanskom Castellu di Fiemme.

U konkurenciji 12 zemalja Hrvatska je u ukupnom poretku osvojila drugo mjesto, zaostavši za pobjednikom Italijom za samo 10 bodova.

Hrvatski trkači na skijama natjecali su se u četiri kategorije razvrstanih po godištima, a u svakoj kategoriji nastupilo je od 160 do 200 natjecatelja, a naši su se nordijci tri puta popeli na pobjedničko postolja.

Najvrijedniji rezultat od naših ostvarila je osvajanjem 3. mjesta Vedrane Malec iz SK ´Šestine´ Zagreb, koja je medalju brončanog sjaja osvojila u izuzetno jakoj kategoriji starijih djevojčica (rođenih 1990./1991. godine) na četiri kilometra slobodnim načinom zaostavši za pobjednicom svega 10 sekundi. U istoj kategoriji Tina Čvorig također iz SK ´Šestine´ Zagreb bila je 8.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji mlađih cicibanki (rođenih 1994./1995. godine) Eni Vukonić iz Delnica osvojila je 3. mjesto, dok je njena klupska kolegica Rea Raušel u istoj kategoriji bila 6.

Kod mlađih cicibana Matej Burić iz TSK ´Budućnost´ osvojio je odlično 2. mjesto.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara