Odlični Rumunj i sljedeće tri godine u Hajduku?

TKO ostaje, tko odlazi, tko dolazi? Vječna su pitanja koja muče nogometne klubove na kraju prvenstva. Nakon sezone bez rezultata, ali i sezone koja nije iskorištena kao priprema za sljedeću, u Hajduku se mirno ne spava te prije spomenuta pitanja imaju još veću težinu.

>Jarni: Vrijeme je za drastičan preokret

Osim trenera Jarnija, najčešće spominjano ime u kontekstu napuštanja Poljuda posljednjih dana je ono Rumunja Florina Cernata. Potentni veznjak jedan je od rijetkih koji nisu razočarali i koji bi u narednim sezonama mogao biti onaj "preokret" kojega Jarni najavljuje, a svi koji vole "bili" klub ga očekuju. Iako je u nekoliko navrata procurila informacija da je Rumunj već sve dogovorio s Trabzansporom, takvu informaciju je sam demantirao preko bloga  prijatelja Remusa Dimacha.

Prema njegovim riječima, spreman je ostati ukoliko mu na Poljudu ponude jednak ugovor kao i ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Skupštine Mirko Klarić jučer je za Glas Dalmacije otkrio kako je i Hajduk odlučan zadržati svog igrača pod svaku cijenu.

"To je istina, klub je još prije 15 dana Cernatu ponudio novi trogodišnji ugovor s uvjetima koje je i dosad imao. Želimo zadržati Cernata u Hajduku. Čekamo da njegovi predstavnici dođu u klub", objasnio je Klarić.

Nakon Klarićevih riječi i Cernatovog obraćanja preko bloga, sve je izvjesnije da bi Rumunj i sljedeće sezone mogao ostati na poljudskoj ljepotici.

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara