Odvjetnici M. Jones traže da njezin suprug bude optužen zbog laganja

Odvjetnici M. Jones traže da njezin suprug bude optužen zbog laganja

ODVJETNICI Marion Jones istaknuli su da bi njen bivši suprug C.J. Hunter trebao biti optužen zbog laganja saveznim istražiteljima.


"Budući da je C.J. Hunter lagao vladinim dužnosnicima protiv njega bi trebala biti pokrenuta istraga. Trebalo bi ga staviti na detektor laži i optužiti zbog laganja saveznim istražiteljima", izjavio je Joseph Burton, odvjetnik Marion Jones.

C.J. Hunter je ustvrdio da je trostruka olimpijska pobjednica uzimala doping za vrijeme Olimpijskih igara u Sydneyu. Takve optužbe iznio je saveznim istražiteljima koji istražuju aferu BALCO. Hunter je saveznim istražiteljima izjavio kako je osobno dao injekcije Marion Jones koje su sadržavale nedozvoljena stimulativna sredstva, kao što su THG, EPO i ljudski hormon rasta. Po njemu, Marion Jones je nedozvoljena stimulativna sredstva dobila od Victora Contea, vlasnika BALCO laboratorija, i njezinog bivšeg trenera Trevora Grahama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Marion govori istinu kada kaže da nikada nije uzimala nedozvoljena stimulativna sredstva. A izjave C.J. Huntera pune su nedosljednosti i to pokazuje da se radi o lažima", dodaje njezin odvjetnik Rich Nichols.

Odvjetnici 28-godišnje Marion Jones, koja se je 2002. razvela od C.J. Huntera, objavili su i pismo njena liječnika Richarda Ferroa, sa Medicinskog središta na sveučilištu Duke. Liječnik je potvrdio kako nikad nije vidio niti jedan dokaz koji bi govorio da je uzimala doping. No, Ferro je postao njen liječnik tek 2001., nakon Olimpijskih igara u Sydneyu.

Novinari su pokušali doći i do komentara C.J. Huntera. Osoba koja se javila na telefon u njegovom domu uputila ih je na njegovog odvjetnika. No, ni od njega se nije mogao dobiti nikakav komentar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara