Olić: Dinamo me prevario i pokrao

PRISJEĆAJUĆI se dana provedenih u Dinamu hrvatski reprezentativac Ivica Olić kaže da je bio iskorišten te da mu je uzet novac od transfera.

"Sam sam kriv, bio sam naivan, vjerovao sam ljudima na riječ. Svaka im čast što su me prevarili. Tu sam školu platio, ubuduće sve hoću crno na bijelu“- ogorčen je Olić.

Nije jedini, kako kaže za Sportske novisti, koji je s gorčinom napustio Maksimir. Ističe da su u klub dovedeni i mnogo skuplji igrači koji su otišli. Pogodio ga je način na koji je otišao iz kluba i tretman koji je imao u Maksimiru.

"Ne, ne želim se više vraćati na to, ljudi će misliti da me to još muči“- kaže Olić u trenucima moskovskog trijumfa s CSKA.

Za razliku od Dinama, o Zagrebu Olić ima samo lijepe riječi. Kaže da je to bila njegova odskočna daska i da mu je u tom klubu bilo odlično.

Olić će za 20-ak dana zaigrati na utakmici u Sofiji protiv Bugarske, a to je već najavio izbornik. Najvažnije je, kako je rekao, da bude 100 posto spreman jer se radi o utakmici koja je presudna. Ako Bugari ne pobijede, ispadaju iz utrke za jedno od dva mjesta koja vode na SP, odnosno kvalifikacije.

Komentirajući slučaj Igora Bišćana, Olić nije siguran tko se kome treba ispričati. Smatra da to moraju riješiti Igor i Savez. On osobno nikada ne bi napustio reprezentaciju.

"Evo, u Portugalu prije utakmice s Engleskom Barić je najavio da ću igrati, i onda dva sata uoči početka završim na klupi. Zaspao je s mišlju da ću biti u prvoj postavi, onda se predomislio“ -požalio se Olić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara