Olić: Mamić me želi još od jeseni, ali moj cilj su lige petice

"PLANOVI su mi vezani isključivo za inozemstvo. U najboljim sam igračkim godinama i nema smisla da sada idem u hrvatsku ligu", kazao je brzonogi napadač u razgovoru za Index.

"Dinamo nije izvan mojih kombinacija zato što mislim da je to mali klub. To nikako, proveo sam tamo divno razdoblje koje nikako ne želim zaboraviti, problem je u hrvatskoj ligi koja je preslaba i nemam nikakvih motiva igrati u takvom natjecanju", govori jedan od hrvatskih internacionalaca kojeg bi Mamić rado vidio u Dinamu.

"Još prije četiri mjeseca sam pričao sa Zdravkom, ali čisto informativno. On mi je tada izravno dao do znanja da su zainteresirani za moje dovođenje u Maksimir i da bi htjeli da na ljeto pojačam moj bivši klub. Drago mi je što u Maksimiru misle o meni, ali moj cilj su lige petice", jasan je Olić.

Napadaču CSKA koji će u Moskvi biti još manje od pola godine, ponude pljušte sa svih strana, ali on je oprezan, predobro Ola zna kako je to kad imaš "siguran" transfer, pa se to izrodi u novinarsko seljakanje i licitiranje, a boji se i "sabotaže": "U roku od dva tjedna ću znati gdje nastavljam karijeru. Potencijalni poslodavci su inzistirali na diskreciji i doista ne bih želio o imenima klubova, a znate da nije rijedak slučaj da se jednim pozivom minira već dogovoreni transfer"

Ipak, sugurno je da će napustiti Rusiju, jedina opcija po kojoj bi dolazio obzir ostanak na istoku ne igra već neko vrijeme: "Spartak je poslao izvrsnu ponudu, ali nakon četiri godine u Rusiji sam se zasitio i spreman sam čak i po cijenu manje zarade promijeniti sredinu. Njemačka, Engleska i Francuska su zemlje koje su konkurenciji za nastavak karijere"

Z.A.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara