Olić: Ubojstvo Pokrovca nema nikakve veze s mojim transferom

IAKO JE proteklih dana okupiran svojim klupskim obvezama, Ivica Olić puni novinske stupce u kontekstu koji ponajmanje ima veze s nogometom.

Sigurni smo kako mu to uopće nije drago, no uzevši u obzir poslovicu o dimu i vatri, ponovo je oživjela priča o Olićevom transferu u CSKA uz napise o mafiji, vožnji u prtljažniku, prijetnjama pištoljem, kamatarenju ili iznudi.

Ivica Olić, čiji se transfer u CSKA spominjao kao ključan u rješavanju Pokrovčeva ubojstva, tvrdi kako je sve to čista glupost. Uz imena poput Marčinkovića, Marića, Sinovčića i Čuljka, njemu bismo još i mogli povjerovati.

"Koliko ja znam, tu je bilo sve čisto. Mene je zanimao samo klub u koji ću otići. Naravno da nije ugodno kad te se spominje u takvom kontekstu. No, ne brinem se, jer nemam pojma ni o čemu navedenom. Ako se nešto slično i dogodilo, o tome treba pitati ljude koji su radili transfer, a ne mene. Jedino što ja znam je da su navodno Pokrovac i Marčinković nešto surađivali." – izjavio je Ola za Sportske Novosti.

Iako ne krije da je poznavao Pokrovca kao i ostali hrvatski reprezentativci, kaže da je s njim nekoliko puta samo popio kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikakve poslovne suradnje između nas dvojice nije bilo. Bio je ugodan čovjek, korektan prema svim igračima, i vjerujem da to moje mišljenje dijele i ostali reprezentativci." - dodao je Olić.

Nogometaš Hajduka Mate Dragičević jedan je od tih igrača, koji za Pokrovca kaže kako je bio prijatelj, "onaj koji ti je u stanju pomoći riješiti razne stavari".

"Pokrovac je mene doveo u Hajduk i tu nema tajni. Kad je trebala veza za banku, za avionsku kartu, za brže dobijanje putovnice ili za pregled kod liječnika, sve je to on rješavao. Kod njega je čovječnost bila u prvom planu." – izjavio je Dragičević.

U to ne sumnjamo, ali bilo bi lijepo kad se imena naših nogometaša ne bi spominjala u slučajevima ubojstava i nikad razriješenih transfera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara