Opet raskol na Poljudu: Klarić se i dalje miješa u struku i sve što Buljan kaže opovrgne

NAKON što je Iko Buljan najavio dolazak lijevog beka Segeste Željka Kovačevića, oštro je istupio Mirko Klarić, rekavši kako je nedopustivo da takvi igrači dolaze na Poljud.

"Nedopustivo je da u Hajduk dolaze 30-godišnjaci iz drugoligaških klubova. Čisto sumnjam da je netko tek sad prepoznao nešto iznimno kod igrača s toliko godina. Siguran sam da u okolici Splita ima barem trideset takvih 'Kovačevića'. Upravo zbog takve politike vođene proteklih godina i našli smo se u ovoj situaciji u kakvoj smo sada. Sportskom direktoru Ivanu Buljanu jasno je bilo rečeno da ne ulazi u razgovore s 'takvim' igračima, jer sramota je pričati da su to pojačanja za Hajduk. Takvom načinu dovođenja igrača rekli smo 'stop' i od toga ne odstupamo", izjavio je skupštinar Mirko Klarić.

Opet se Klarić miješa u posao struke. Pitanje je hoće li to trpjeti Buljan kada nije Šurjak? Naime, sve što kaže Buljan čini se ne vrijedi, a upravo sve suprotno dan kasnije kaže Klarić.

Klarić je osvrnuo i na Florina Cernata, koji je po mnogima već prošlo svršeno vrijeme te Mikija Rapaića, za kojeg je Buljan rekao da sigurno ne dolazi.

"Mi smo s Florinom parafirali ugovor za iduću sezonu u kojem on pristaje na jednake uvjete, koje je imao i ove sezone. Dinamu iz Kijeva smo prije 15-ak dana poslali našu ponudu, ali činjenica je da u ugovoru stoji da ukoliko Hajduk uplati ugovorenu svotu od dva milijuna dolara na račun Dinama iz Kijeva do 15. lipnja on automatski postaje naš igrač. S obzirom da se radi o kvalitetnom igraču s kojim su svi bili zadovoljni ne vidim razloga da se to i ne učini, a i sredstva za to postoje. Što se Mikija tiče, smiješno je objaviti da se pregovori prekidaju zbog takvog razloga kao što je njegov nedolazak na Poljud. Hajduku igrač kao što je Rapaić sigurno treba i radi kvalitete i radi iskustva, ali Miki mora biti svjestan da više nema 25 godina te neke stvari treba svesti u realne okvire."

U Kijev poslana ponuda za Cernata: Milijun dolara plus 50 posto od sljedećeg transfera

Dodajmo kako je Hajduk sinoć poslao u Kijev ponudu vrijednu milijun dolara plus pedeset posto od sljedećeg transfera, u nadi da bi Surkis možda malo i popustio u svojim potraživanjima.

Skoko zadovoljan novom ponudom i sve bliži dolasku na Poljud

Za kraj napomenimo da je Josip Skoko zadovoljan novom podebljanom ponudom od 400 tisuća eura po sezoni, a konačnu odluku reći će za nekoliko dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara