Opsjenar prijeti Cristianu Ronaldu i Realu: Ne mogu obećati da ću ga teško ozlijediti, ali...

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

UROK na najskupljeg nogometaša Real Madrida Cristiana Ronalda, a time i na “kraljevski klub”, sprema se baciti jedan španjolski opsjenar. Najavio je to sam u pismu El Mundo Deportivu.

Katalonski je dnevnik, tradicionalno sklon Barceloni, pismo vudu-čarobnjaka objavio ne navodivši mu imena i prezimena. U njemu ovaj otkriva da je od njega zatraženo začarati Real, te da će to učiniti ozljeđivanjem portugalskog napadača. Naručitelja posla nije mogao otkriti.

“Ne mogu obećati da će se Cristiano Ronaldo teško ozlijediti, no sigurno je da će daleko više vremena provoditi van travnjaka nego na njemu “, navode u Mundo Deportivu uz dodatak:

"Kombinacija sam duhovnika i liječnika. Ne mogu otkrivati identitet vlastitih sljedbenika iz povjerljivih razloga".

Novina tvrdi da se već treći put javno opsjenarstvom prijeti madridskom klubu. Ranije su mete vudu-čarobnjaštva bili David Beckham i Brazilac Ronaldo, i to 2003. godine. Tri godine potom, 2006., u istom su kontekstu kao mete spominjani Iker Casillas, Sergio Ramos i Fabio Cannavaro.

"U oba je navrata Real utonuo u trajnija krizna razdoblja", dodao je vještac, napomenuvši da je Ronalda već počeo tretirati, te da je to dugotrajan i kompliciran proces.

Iz madridskog kluba odbili su naširoko komentirati napis kratko priopćivši:

"To je jedna vrsta ludosti kojima smo ionako svakodnevno okruženi!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara