Otkazan Cro Copov meč s Emelianenkom

MEČ ZA Pride titulu koju je Cro Cop naumio napasti 26. lipnja u borbi protiv Rusa Fedora Emelianenka, otkazuje se zbog toga jer službeno tijelo Pridea nije dobilo potvrdu od Fedora pristaje li na borbu ili ne.

Prideu je iz Mirkovog stožera upućen zahtjev o službenoj potvrdi o održavanju meča, koju je Cro Cop Team tražio zbog intenziviranja treninga. Međutim, odgovor do 26. travnja, dokad je bio svojevrsni rok, nije stigao te zbog toga Mirko 26. lipnja ne ulazi u Ring s Fedorom.

"Iz Japana se nisu javili, premda sam prolongirao rok na još tjedan dana. Potvrda do danas još nije stigla tako da borbe 26. lipnja neće biti. Bilo mi je bitno znati hoću li se toga dana boriti s Fedorom ili ne, zato da se bez veze ne ubijam od treninga." - rekao je Mirko Filipović.

No, za Cro Copove obožavatelje, dobra je vijest da će on 26. lipnja ipak nastupiti u Japanu. Mirko je rekao da svakako nastupa u Saitami, ali ne protiv Fedora već protiv nekog drugog. O kojem se borcu radi, zasad nije poznato.

Novi termin borbe s Fedorom zakazuje se za 28. kolovoza, međutim i za taj termin čeka se službena potvrda iz Japana bez koje se meč neće održati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara