Palić tri mjeseca nakon dolaska u Dinamo pregovara s Bayernom i Juventusom!

Foto: Antun Palić/Cropix

ANTUN PALIĆ, sin malonogometnog čarobnjaka Josipa, je samo dva mjeseca nakon prelaska u Dinamo iz zaprešićkog Intera u pregovorima s dva kontinentalna giganta!

Skauti Bayerna i Juventusa su bili impresionirani njegovim zimskim nastupima za Dinamo i njemački i talijanski mediji pišu kako se njegova cijena kreće oko 4 milijuna eura. Navodno je Bayern zasad prvi favorit za Palićev potpis, obzirom na ograničenje broj igrača izvan EU, zbog čega je Palić u pregovorima s Juveom istakao zabrinutost koliko bi vremena dobio na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ofenzivnom veznjaku Paliću su 22 godine i ponikao je u Zagrebovoj nogometnoj školi, iz koje je poslan na kaljenje u Lučko, a u prvoj HNL zabljesnuo je igrajući za Sesvete i Inter. Nakon što je prošao cijeli zagrebački bazen, dan prije Badnjaka prošle godine je zajedno s Josipom Brezovcem predstavljen kao novo pojačanje Dinama.

Nametnuo se već na početku priprema u Međugorju, njegovim golom Dinamo je osvojio turnir u Gabeli, a u kontinuitetu je nastupao i na pripremama u Beleku.

U intervjuu za Index krajem siječnja pitali smo ga kako je odabrao Dinamo, obzirom da je poznato kako su ga htjeli i klubovi iz inozemstva.

"Dinamo je pokazivao interes i prije, dok sam igrao u Sesvetama, ali nije došlo do realizacije transfera, pa sam na kraju obilaznim putem završio ovdje. Ne bih htio govoriti o imenima stranih klubova koji su se za mene interesirali, ali moram reći da kad se pojavila Dinamova ponuda, nisam uopće razmišljao. Posebno kad vidim orijentaciju na mlade igrače, jer odreda dobivaju prilike koje većina iskorištava." rekao je tada traženi Palić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara