Pamić: Napast ćemo Hajduk!

Pamić: Napast ćemo Hajduk!

Tekst: M.M.
Foto: Radio Mrežnica

TRENER Karlovčana Igor Pamić najavio je subotnji dvoboj protiv splitskog Hajduka.

"Hajduk mora puno više razmišljati o nama, nego mi o njima, a ja imam tako dobar osjećaj da ćemo pobijediti", pun optimizma najavio je danas trener karlovačkog prvoligaša Igor Pamić subotnji derbi s "bilima".

"Definitivno me ne interesiraju, pogotovo taj njihov poraz. To je preveliki klub, prevelika ekipa, preveliki igrači, da bi mogli drugačije pristupiti na osnovi jedne utakmice. Postoji i druga stvar zašto me to ne interesira, a to je što mi u miru, u jednoj ugodnoj atmosferi, sa odličnim radom čekamo tu utakmicu, svjesni svoje snage. Nikako, ama baš nikako se ne mogu oteti dojmu da ćemo odigrati strašnu utakmicu, pravu utakmicu. Na kraju krajeva, Hajduk, osim što ima velike igrače i što je veliki klub, momentalno nema ništa drugo i zašto bismo ih se bojali, dodao je trener Karlovčana za Radio Mrežnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrom ćemo natjerati publiku da bude uz nas"

U Karlovcu ima relativno puno simpatizera Hajduka, pa upitan boji li se mlake atmosfere na tribinama i situacije da bi velik dio publike potajno mogao navijati za goste, Pamić odgovara:

"Koliko ja znam, Karlovac ima puno Karlovčana i najviše ljudi koji dišu za NK Karlovac. Barem ja imam takav osjećaj i uvjeren sam u to. A isto tako znam da ima puno dinamovaca i zaista se ne bojim, dapače, uvjeren sam da će biti najbolja atmosfera do sada i da će Karlovčani stati uz svoj klub i da će zdušno bodriti svoje igrače."

I ponovo apelira: "Nadam se i uvjeren sam da će napokon i drugi se priključiti našim Gademzima i da tu nećemo biti u jednom minusu, nego da ćemo i tu biti moćni, nadmoćni i mi ćemo, da vas sada umirim, igrom ih natjerati da budu uz nas. Jer mi ćemo igrati hrabro, otvoreno jer nema razloga da tako ne bude. Idemo otvorenim gardom na Hajduk tražiti bodove!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara