Pandev: Mamićeva ponuda je primamljiva, ali moram vidjeti što će biti s Laziom

Pandev: Mamićeva ponuda je primamljiva, ali moram vidjeti što će biti s Laziom

OSPEŽAN intervju objavljen je u ponedjeljak u dnevnom listu iz Skopja s najboljim makednonskim napadačem Goranom Panedevom, jednim od nogometaša koji zajedno s Laziom plove prema drugoj talijanskoj ligi.

No, ono što će svakako više zaintrigirati našu javnost je izjava u kojoj se nekadašnji Interovac razmeće ponudom Zdravka Mamića od 1,5 milijun eura za sezonu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Apeninima je mercato u puno jeku s obzirom na sudbinu koja je zadesila četiri trofejna kluba umiješana u aferu namještanja utakmica. O žalbama koje su isti klubovi priložili znat će se više iza 25. srpnja, a skuladno s tim, i o eventualnom dolasku Pandeva u Dinamo.

No, činjenica je da igrači koji nisu u rangu primjerice Fabia Cannavara, pa čak i tragičara SP-a Davida Trazegueta pristaju na bitno smanjenje prihoda ne bi li izbjegli boravak u drugoj ligi. Tako se i Dinamova ponuda za Pandeva doima sasvim pristojnom u usporedbi s nekim bitno moćnijim europskim klubovima.

Pandev je makedonskom listu kazao da svakako najviše priželjkuje ostanak Lazija u najvišem rangu natjecanja, ali nije skrivao niti ponude koje su za njega stigle iz dortmundske Borussije te engleskog Evertona.

"Ponuda Dinama svakako mi je primamljiva. Svjestan sam da u Zagrebu imaju visoka očekivanja za nadolazeću sezonu, Mamić mi je rekao da  dovodi igrače poput Nowotnyja i Ailtona. No, o dolasku ću još razmisliti." - kazao je Pandev.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara