Parreira: Hrvatska sve više podsjeća na fantastičnu momčad iz 1998.

BRAZILSKI izbornik Carlos Alberto Parreira pozvao je navijače brazilske reprezentacije da se ne prepuste euforiji nakon ždrijeba skupina za Svjetsko prvenstvo, koje će se sljedećeg ljeta održati u Njemačkoj.

"Kocka je bačena. Dobili smo grupu koju će samo površni smatrati slabom. Australija je eliminirala Urugvaj, Japanu raste samopouzdanje sa svakim Svjetskim prvenstvom, a Hrvatska počinje nalikovati na fantastičnu momčad iz 1998." - kazao je Parreira nakon ždrijeba.

"Hrvatska momčad ponovo gradi svoj prepoznatljivi način igre, koji je dobra kombinacija snage i vještine. Japanski izbornik Zico je bitno poboljšao igru Japana. Australija je također moćna ekipa, koja može računati na puno igrača koji imaju puno iskustva u Europi." - dodao je brazilski izbornik.

Ždrijeb su komentirali i brazilski reprezentativci, pri čemu je Juventusov veznjak Emerson posebno upozorio na Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se paziti Hrvatske, s kojom smo nedavno igrali neodlučeno. No, u Splitu ipak nismo pokazali svoje pravo lice. Mislim da je oprez uvijek mudra opcija." - kazao je Emerson.

No, Gilberto iz Herthe i Juan iz Bayer Leverkusena smatraju da grupa F nije naročito problematična, te da će se Brazil bez puno problema plasirati u daljnji stadij natjecanja.

Veznjak Lyona i jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svijetu, Juninho, je baš kao i brazilski izbornik, kazao da svjetski prvaci moraju biti oprezni.

"To je skupina u kojoj moramo biti oprezni, jer će sve momčadi najviše od svega htjeti svladati Brazil. Ipak, moramo priznati da smo ipak imali sreže u ždrijebu." - kazao je Juninho.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara