Pavlek: Dobit ćemo i muški slalom

Pavlek: Dobit ćemo i muški slalom

DIREKTOR hrvatske skijaške reprezentacije potvrdio je da su čelnici FIS-a više nego zadovoljni organizacijom "Zlatnog medvjeda" na zagrebačkom Sljemenu, te dodao kako su mu obećali da je Sljeme prvi u redu za dobivanje organizacije muškog slaloma, javlja Večernji list.

"Čelnici FIS-a obećali su mi da ćemo nakon sjajne organizacije ženskog slaloma biti prvi u redu za dobivanje organizacije i muškog slaloma." – izjavio je Pavlek, pa dodao: "Mislim da bismo već od sezone 2006./2007. mogli biti u FIS-ovu kalendaru s obje utrke, a to nam je i cilj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavlek je, uz Antu Kostelića, vjerojatno najzaslužniji što je Hrvatska dobila priliku organizirati utrku najprestižnijeg skijaškog natjecanja na svijetu, Svjetskog kupa. Da je s organizacijom bilo sve u najboljem redu, Pavleku su potvrdili čelnici FIS-a ali i članovi natjecateljskih ekipa.

"Svi su impresionirani, pohvale smo dobili od svih, od čelnika FIS-a, do ekipa. Najviše su me razveselile pohvale svih ekipa koje smo dobili, jer se one iz tjedna u tjedan nalaze na novim odredištima Svjetskog kupa i znaju procijeniti vrijedi li što ili ne." – izjavio je direktor naše skijaške reprezentacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara