Pavlek: Ovo je Ivici najbolja nagrada koju je mogao poželjeti

DIREKTOR hrvatske skijaške reprezentacije Vedran Pavlek bio je oduševljen nakon što je Ivica Kostelić sjajnim nastupom u kombinaciji osvojio prvo hrvatsko olimpijsko odličje u muškoj konkurenciji na Zimskim Olimpijskim igrama.

"Ovo je fantastično, ovo je Ivici najveća nagrada za sav trud koji je uložio, za sve silne ozljede, operacije i rehabilitacije. To mu je najbolja nagrada koju je mogao poželjeti, skoro mi je srce stalo kad je ušao u cilj." - ustvrdio je Pavlek u razgovoru za HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Muško skijanje, naročito na ovakvim zaleđenim stazama kao što je ova u Sestriereu, je nešto stvarno posebno. Pribojavao sam se Teda Ligetyja, on je mlad skijaš i bilo je jasno da će se baciti na glavu jer nema što izgubiti. Ivica je dobro išao u gornjem dijelu, malo je ispao iz ritma u srednjem dijelu, ali je čekao svoju ravninu u kojoj je kralj i na kraju došao do srebra koje je u ovom slučaju definitivno zlatnog sjaja." - dodao je Pavlek.

"Ivica je pokazao da se upornim radom može do cilja, iako su ga mnogi otpisivali. To je najbolji primjer svima da se nikad ne smije posustati. Ovo je silno rasterećenje i za njega i za sve nas, jer on više nema što izgubiti. Slalom sad može voziti bez ikakvog pritiska, nek se baci na glavu. To je veliko rasterećenje i za Janicu i za Niku i za Anu, imamo jednu medalju." - zaključio je direktor naše skijaške reprezentacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara