Perasović na čekanju

Perasović na čekanju

SPLITSKI trener i nekadašnja legenda Žutih Velimir Perasović, nakon kulminacije stresa koja ga je neko vrijeme osudila na boravak po klinikama neće se vratiti na klupu svoje Tau Ceramice do kraja sezone.

Kako stvari trenutno stoje, klupska uprava na čelu s predsjednikom Antoniom Querejetom odlučila je zamrznuti njegov ugovor, navodno dok se u potpunosti ne oporavi za nove stresne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Premda, uz Natxa Lezcana, koji se od Perasove desne ruke regrutirao u prvog stretaga, Vitorija nema previše razloga za stres. Lezcanu ide prema planu, na euroligaške uspjehe nadogradio je pobjedu nad Unicajom u prvenstvu.

Perasović će, s druge strane, unatoč zelenom svjetlu liječnika, svoju trenersku sezonu dočekati podalje od klupe.

"Naš je odnos s Perasovićem sjajan, no ovisno o razvoju situacije, odlučit ćemo u daljnjoj suradnji. Teško da će se vratiti do kraja sezone, iako ne mogu u potpunosti isključiti tu mogućnost. Možda u budućnosti možemo kreirati neki drugi poslovni odnos, no još je rano o tome govoriti. Učinit ću sve što je u mojoj moći da mu pomognem, poštujem ga kao čovjeka i igrača. Učinit ću sve ono što Perasović zatraži od mene." - potvrdio je predsjednik za lokalni radio.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara