Petrić poput Prosinečkog iz najboljih dana

Petrić poput Prosinečkog iz najboljih dana

"MISLIM da trebamo biti zadovoljni nakon ovakve utakmice bez obzira na obranu koja ja pala u određenim situacijama. Prvo poluvrijeme trebali smo riješiti s 4:0 u našu korist i onda bi čitava utakmica bila drugačija." - rekao nam je nakon susreta Robert Prosinečki, čija smo velemajstorska proigravanja sinoć na trenutke prepoznali i u Mladenu Petriću.

Osim što zabija, Petrić zna kako dodati, pa ne čudi što ga je trener Borussije predodredio za svog novog najdražeg kreativca...

"Mladen je uvijek sjajan, ali ne bih želio pohvaliti samo njega. Bili su tu i naš kapetan, zatim Srna i Budan. Svi su se borili i dali zaista sve od sebe. O onima kojih nema na terenu kod nas se u pravili u ne govori, imamo dovoljno snažnu i široku momčad, momke koji su uvijek odradili odličan posao kada je trebalo uskočiti. Mi znamo tko nam fali, ali to se večeras nije vidjelo. Tako, uostalom i treba biti." - dodao je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao sam u prvom poluvremenu zabiti barem dva pogotka. Igrali smo fantastično." - nadovezao se naš napadač, po mnogima kreator jedne od najfinijih dugih okomitih lopti koje smo viđali u reprezentativnim scenarijima. Onako kako su to nekada činili Prosinečki i Boban, Petrić je počastio Srnu za njegov drugi pogodak na Koševu.

"Vidio sam Srnu na drugoj strani i jednostavno probao. Lopta je sjela kako treba, on je sjajni primio i - zabio. Pokazali smo klasu protiv BiH, pogotovo u napadu. Ono što je obrana propuštala, napadači su nadoknadili. Mislim da izbornik može biti zadovoljan suradnjom između mene, Budana i Dudua."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara