Petrić spreman za Werder: Neki igraju i sa 80 šavova, tako da problema nema

Petrić spreman za Werder: Neki igraju i sa 80 šavova, tako da problema nema

DVANAEST dana nakon što ga je Werderov Brazilac Naldo zaustavio brutalnim prekršajem i u pitanje doveo nastavak njegove sezone, Mladen Petrić ponovno trenira.

Hrvatski nogometni reprezentativac zadobio je razderotinu lijeve potkoljenice u polufinalu njemačkog Kupa, te je još za vrijeme utakmice bio prebačen u bolnicu, gdje mu je ozljeda sanirana, a rana zašivena s osam šavova. Spominjala su se tada dva ili tri tjedna pauziranja, a sada se čini da bi Petrić mogao biti u pogonu u četvrtak kada njegov HSV i Werder igraju uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Uefe.

Ozlijeđeni napadač hamburške momčadi u ponedjeljak je odradio trening s prvom momčadi i premda je izbjegavao oštrija sučeljavanja sa suigračima, Petrić djeluje dovoljno oporavljeno za nove ispite o čemu i sam svjedoči:

"Ne smijem sudjelovati u duelima. U srijedu će mi biti odstranjeni konci, a tada će liječnici odlučiti hoću li biti spreman za utakmicu. Ja se nadam da ću do četvrtka biti spreman".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan nakon što je smirivao euforiju oko Petrićeva povratka HSV-ov trener Martin Jol u utorak djeluje mnogo optimističnije:

"Ide na dobro, mislim da neće biti problema. Postoje igrači koji igraju i sam 80 šavova na licu, pa igraju".

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara