Pletikosa ipak neće u Fulham

STIPE PLETIKOSA sve je dogovorio s londonskim klubom, no Englezi mu nisu na vrijeme izdali radnu vizu, zbog čega je realizacija transfera "pala u vodu".

Iako je Pletikosa s Fulhamom obnovio pregovore iz siječnja, kada ga Šahtar nije želio pustiti, niti drugi puta nije uspio finalizirati transfer u Premier ligu. Kamen spoticanja bila je radana dozvola, koju Stipe nije uspio dobiti jer nije imao dovoljno reprezentativnih nastupa u posljednje vrijeme potrebnih za popunjenje kvote.

Novinar Sportskih novosti razgovarao je s pomalo utučenim Stipom koji je izjavio: "Mislio sam da je ovaj put stvarno sve na mojoj strani, ali eto, radna dozvola je pretežak problem. Razočaran sam, malo mi toga polazi za rukom."

Pletikosa je negirao da je od Hajduka tražio 300.000 eura: "Ne znam stvarno odakle ljudima takve ideje. Mene nitko nije pitao, niti sam tražio, a još manje Hajduku postavio takve uvijete. Naravno da bih se morao odreći novca da bih došao u Hajduk, pa ja znam kako se u Hrvatskoj živi."

Buduči da je Stipe sve dalje od Otoka, možda se ipak dogodi njegov povratak u matični klub, kojem bi u ovom času puno pomogao. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara