Pletikosa na Šahtarovoj transfer listi?

ČELNICI ukrajinskog prvoligaša Šahtara navodno su objavili transfer listu na kojoj je među 8 "otpisanih" i naš reprezentativni vratar Stipe Pletikosa.

"Iznenadili smo se svi toj transfer listi i trener nam je rekao da se ne obaziremo na nju" - izjavio je za Sportske novosti Stipe Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javio se i sportski direktor koji mi je kazao da se ne uzbuđujem jer da u novinama piše svašta. Nisam uzbuđen, kazao sam mu, nego ako je to isitna onda mi trebaju reći cijenu, odnosno visinu odštete."

"Napisalo se svega, a istina je samo jedna - želim braniti i ako to ne mogu u Šahtaru tražio sam od kluba da negdje odem. Hajduk je bio jedna od, meni sentimentalno najbližih, opcija, ali je jasno da su financijska pitanja velik problem kad je u pitanju moj najdraži klub. Stoga, uz napomenu da se nikome nisam nikad nudio, ne želim da me se stalno povlači po novinama i na mojim leđima stvaraju razne konstrukcije i napeta stanja od kojih nitko nema koristi. Čekam priliku u Donjecku za braniti, istovremeno i klub koji bi mogao nači zajednički jezik s čelništvom Šahtara o transferu. Sve ostalo su samo priče" - izjavio je Pletikosa demantirajući prošlotjedna nagađanja da se ponudio Hajduku, što su negirali i trener Ćiro Blažević i direktor Hajduka Fredi Fiorentini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara