Pletikosa odbio Celtic

POSLJEDNJIH se dana dosta govorilo o mogućem odlasku hrvatske hobotnice u škotski Celtic, no od toga kako se čini, neće biti ništa.

Stipe Pletikosa ne ide u Celtic te je odlučio u budućnosti i dalje biti vjeran Spartaku iz Moskve. Iako su mediji  špekulirali da bi mogao konačno odoljeti ponudi Celticovog menadžera Gordona Strachana s kojim je već dva puta razgovarao o mogućem prelasku, čini se kako od toga neće biti ništa.

"Gordon Strachan mi je već dva puta ponudio da pređem u Celtic no produžio sam ugovor sa Spartakom za još četiri godine te ne namjeravam napustiti klub", rekao je Pletikosa za Sport Express.

Prvi vratar hrvatske reprezentacije rekao je da ima puno poštovanja za Strachana, no, isto tako da ne namjerava otići iz Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve moje misli usredotočene su na iduću utakmicu i treninge. Ne želim više predviđati što bi se moglo dogoditi u budućnosti", odlučan je Spartakov vratar.

Pletikosa je nekoliko puta rekao da mu je Celtic jako drag klub te kako bi u budućnosti volio zaigrati u zeleno-bijelom dresu. Glasine su govorile da bi se čak to i moglo dogoditi pogotovo kada se zna da prvi vratar Celtica Artur Boruc na ljeto vjerojatno prelazi u Premierligu.

Pletikosin menadžer Marko Naletilić izjavio je prije nekoliko dana za Index da Spartak ne bi pravio probleme ukoliko se pojavi ozbiljan kupac, a iz njegovih se riječi dalo zaključiti da Celtic možda i nije jedan od onih koji se ne odbijaju.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara