Pletikosa otkazao Hong Kong

Pletikosa otkazao Hong Kong

MOŽE izbornik Zlatko Kranjčar do mile volje pričati kako u Hong Kong ne vodi hrvatsku B reprezentaciju, no nismo sigurni kako drugačije nazvati skupinu igrača preodređenih za dalekoistočni izlet.

Nakon što je Kranjčar jučer konačno objavio popis igrača koji putuju na Carlsberg Cup, iz Splita se s upalom tetive javio Stipe Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plete je operirao koljeno u prosincu prošle godine, nakon čega je vrlo brzo počeo s punim treninzima. No, poteškoće su se javile tek nakon napornih treninga tijekom proteklog tjedna. Stoga je Hajdukov kapetan, unatoč silnoj želji da se upravo u Hong kongu nametne izborniku Kranjčaru, morao otkazati svoj nastup.

"Pletikosa nije spreman za napore koji ga tamo očekuju, stoga je za njega bolje da ne ide. Magnetska rezonanca pokazala je da se radi o upali tetive, naš liječnik Fabijan Čukelj zna što radi kad Pleti savjetuje mirovanje. Sigurno da je Pletikosa razočaran, to je bila idealna prilika da vrati povjerenje Cice Kranjčara, s obzirom da u Hong Kong ne ide niti Tomo Butina." - kazao je direktor Hajduka Fredi Fiorentini u razgovoru za Index.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara