Pobjeda Boroš, porazi Bakule i Paović

NAJBOLJA hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš startala je s pobjedom na Svjetskom prvenstvu u Parizu, dok su iz natjecanja ispale Sandra Paović i Andreja Bakula.

Boroš je u premijernom nastupu sa svladala Gordanu Plavšić iz Srbije i Crne Gore sa 4:1 (4, 6, 4, -6, 8), a za protivnicu u drugom kolu je dobila Bjeloruskinju Veroniku Pavlovič, koja je sa 4:0 dobila Bugarku Petrovu.

Sandra Paović nije imala sreće sa ždrijebom koji joj je u 1. kolu donio Kineskinju Jianfeng Niu. Susret je završio porazom Paović 4:1 (4, 6, -9, 6, 6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Andreja Bakula je također ispala i to porazom od Francuskinje Anne Claire Pallut 4:2 (-9, 1, 9, -4, 10, 12) u kojem su dva zadnja seta mogla otići i na stranu hrvatske stolnotenisačice.

U glavnom ždrijebu danas susret 1. kola igra i naša četvrta igračica Cornelia Vaida koja za protivnicu ima Čileanku Rodriguez.

Kod muškaraca u 1. kolu naš prvi "reket" Zoran Primorac danas igra sa Brazilcem Hoyamom, Roko Tošić ide na vrlo jakog Kineza Liua, a "hrvatski Kinez" Weizhong Jiang ima za protivnika Kanađanina Huanga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara