Pobjeda rukometaša razveselila i nogometnu reprezentaciju u Mariboru

Pobjeda rukometaša razveselila i nogometnu reprezentaciju u Mariboru

I HRVATSKA nogometna reprezentacija prati sve što se događa u Pekingu i gleda nastupe naših sportaša. Reprezentacija je u Mariboru gdje se sprema za večerašnju prijateljsku utakmicu sa Slovenijom. Jutros naši nogometaši bili na nogama i gledali poraz košarkaša od Španjolske.

Reprezentativci su vrlo emotivno pratili i susret vaterpolista s Crnom Gorom, veselili se zbog golovima i hvatali za glavu zbog promašaja. Robert Kovač pri kraju utakmice više nije imao živaca gledati borbu sa susjedima nego je otišao kartati sa Ivicom Olićem, Josipom Šimunićem i Robertom Prosinečkim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Trebali bi jednom sucu dati kisik pa da gleda što se događa pod vodom, tu ima mnogo prekršaja", predložio je Aljoša Asanović.

Na kraju su Barakude izgubile 7:6 pa se raspoloženje naših nogometaša još pokvarilo. No, onda su na red došli rukometaši i utakmica s Dancima. Četvrtfinalni dvoboj su gledali gotovo svi reprezentativci, a nije nedostajalo ni bučnog navijanja. Veselili su se svakom golu i obrani Alilovića, a vikali kad bi Danci zabili. Pri kraju utakmice su psovali suce zbog spornih odluka koje su donijeli, a kad su naši zabili gol za pobjedu svi su skočili i slavlje je počelo. Na kraju su zakasnili na ručak zbog rukometa.

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara