POBJEDE GUSARA U DVOJCU I ČETVERCU S KORMILAROM

Prvog dana finalnih natjecanja na 14. prvenstvu Hrvatske u veslanju na zagrebačkom Jarunu u seniorskoj konkurenciji dominirali su veslači splitskog Gusara. L

U dvije najzaninmljivije discipline, četvercu s kormilarom i dvojcu bez, slavili su Splićani. Braća Skelin su s "pola snage" za više od četri sekunde nadvisili Zadrane Marića i Nisetea, a splitski Gusar pobijedio je i u četvrcu s kormilarom. Za Splićane su veslali Damir Vučičić, Jure Mrduljaš, Igor Boraska, Milan Ražov i kormilar Stipe Ivanišević, a za drugoplasirani Jadran iz Zadra Branimir Vujević, Daniel Bailo, Petar Milin, Marko Dragičević i kormilar Ivan Matešković.

Sutra će ponovno veslači ova dva kluba biti u glavnim ulogama, jer su na programu utrke četvereca bez kormilara i osmeraca, a Splićani najavljuju da će u njihovu četvercu i osmercu veslati i braća Skelin.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako utrke četveraca i osmeraca dijeli smo 15 minuta dobri poznavetelji vjeruju da će ili Zadrani ili Splićani morati odustati od pobjedničkih ambicija u objim discipline, jer su i Zadrani najavili da će u obje utrke nastupiti s najboljim veslačima, a Zadrani nekoliko posljednjih godina drže primat u kraljevskoj disciplini - osmercu.

(Hina) xad yad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara