Pogledajte bijes Juventusovih navijača: Zebina zaradio pljusku

Pogledajte bijes Juventusovih navijača: Zebina zaradio pljusku

Totalsport
Foto: AFP

NOGOMETAŠI Juventusa sve su dalje od četvrtog mjesta u Seriji A, posljednjeg cilja koji im je još ostao dohvatljiv tijekom sezone u kojoj su se za njih nizale loše vijesti.

Borbu za prvaka su odavno zaboravili, potom su ispali u Ligi prvaka i domaćem kupu, a nedavno i iz Europa lige. Kako im je četvrto mjesto sve dalje, treba reći da se udaljavaju i od petog ili šestog koje bi im donijelo sljedeće sezone igranje u spomenutom natjecanju Europa lige. Trenutačno su sedma momčad talijanskog prvenstva.

Kriza je pozamašna u ovom talijanskom gigantu, a novi događaji u nedjelju su dodatno produbili takvo stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli dan se po gradu okupljaju navijači kluba (uoči ogleda protiv Atalante) te demonstrativno traže odlazak kompletnog stručnog stožera momčadi iako je prvi na udaru Jean-Claude Blanc, predsjednik kluba. Najavila je tako najjača navijačka frakcija da više neće odlaziti na gostovanja svoje momčadi dok aktualni ljudi sjede na sadašnjim dužnostima, kao ni podržavati je na torinskom Olimpicu.

Jedan dio navijača se okupio ispred hotela u kojem su odsjeli igrači prije ogleda protiv Atalante, a kada su počeli izlaziti, dočekala ih je kanonada jaja i sličnih artikala.

Zasuli su navijači njima igrače Juventusa, a talijanski mediji dodaju da je jednim pogođen obrambeni igrač Jonathan Zebina, koji je od ranije uz Felipea Mela omiljena "meta" Juventusovih poklonika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara