Pogledajte što poker nudi i mimo zelenog stola

Tekst: M.P.

POKER nije igra rezervirana samo za mušku populaciju. Dapače, pripadnice nježnijeg spola poput Jen Harman, Kathy Liebert, Barbare Enright i Annette Obrestad profesionalne su pokerašice koje drmaju najvećim svjetskim turnirima i hi-stakes partijama s uspjehom boljim nego većina muškaraca.

No, i Hrvatska ima svog asa iz rukava. Izuzetno atraktivna Zagrepčanka Tatjana Pašalić već je niz godina dio hrvatske, balkanske, ali i svjetske poker scene. Ugled je stekla pišući izvještaje s pokeraških stolova od Las Vegasa, preko Kariba i Bahama, do svih većih turnira u Europi, te radeći kao organizator turnira kao što je Malta Poker Tour. Vrlo je omiljena među najvećim svjetskim pokerašima, a privatno se druži s Danielom Negreanuom, Gusom Hansenom, Gregom Raymerom, a i sama je zaigrala s facama poput rappera Nellyja i Borisa Beckera...

U međuvremenu je i sama napredovala za zelenim stolom pa će od 17. - 20. rujna kao sponzorirana igračica sudjelovati na velikom turniru u Pragu. Ljepota joj je priskrbila i naslovnicu magazina Klik, a uopće ne sumnjamo da su njezini atributi itekako pridonijeli popularizaciji ionako ove ionako ultra popularne igre.

Texas Hold'em u Hrvatskoj možete zaigrati online (za virtualne žetone, ne pravi novac) na multiplayer portalu www.igra.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara