Policajci u svlačionici Rangersa imali informativni razgovor s Pršom

POSLIJE bitke na terenu, u koju se pretvorila utakmica između Motherwella i Rangersa, morala je uredovati i policija. Nekoliko policajaca je nakon meča došlo u svlačionicu gostiju i to zbog Dade Prše.

"Možemo potvrditi da je Dado Pršo dobio službeno upozorenje zbog svog ponašanja i gestikuliranja prema navijačima Motherwella nakon što je isključen. Moguće je da ćemo protiv njega poduzeti i daljnje korake", prenose škotske novine izjavu neimenovanog policijskog izvora.

Policajci su uočili Pršu kako šalje bezobrazne znakove prema navijačima domaćina, dok je išao prema tunelu na Fir Parku nakon što ga je sudac Mike McCurry isključio i odmah nakon meča su odlučili udijeliti mu packu pred suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu nije kraj Pršinim nevoljama; neće propustiti samo susret kupa protiv Dunfermlinea u nedjelju, nego ga očekuje još jedna utakmica zabrane jer je zbog crvenog kartona za nasilno ponašanje dobio 12 kaznenih bodova, koji se pribrajaju njegovim dosadašnjim minusima i donose mu još jednu utakmicu zabrane, također protiv Dunfermlinea, ovaj put 21. siječnja u prvenstvenoj utakmici.

Dok izlazi na vidjelo da je sudac vjerojatno pogriješio dajući Prši crveni karton, naš internacionalac je dobio i jednu "pohvalu" i to od proslavljenog škotskog reprezentativca, a sada trenere Motherwella, Mauricea Malpasa, koji je komentirao da je kazneni udarac što ga je izborio Pršo neopravdano dosuđen: "Mislim da je iskusnog suca prevario iskusni napadač."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara