Poljaci ne gube nadu i nadaju se 2:0 pobjedi protiv Hrvatske

POLJACI još uvijek imaju šanse za četvrtfinale, no moraju im se poklopiti rezultati obiju utakmica u našoj skupini. Oni moraju najmanje s dva gola razlika dobiti Hrvatsku, a Austrijanci moraju pobijediti Nijemce s jednim golom razlike. Poljski mediji, koji su suca koji je u posljednjoj minuti utakmice protiv Austrije domaćinima dosudio kazneni udarac nazvali zločincem te optužili Uefu kako je je to naredila, uvjereni su kako je to moguće.

Pogotovo kada su čuli kako Bilić namjerava odmarati igrače protiv njih, a zanimljivo je kako su neki poljski mediji takav Bilićev potez nazvali nepoštenim.

Poljaci odradili posljednji trening uoči Hrvatske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljaci su danas odradili posljednji trening uoči utakmice s Hrvatskom, nešto ranije nego što su prvotno planirali. Naime, Beenhakker je odlučio promijeniti planove i odraditi trening u poljskoj bazi u Bad Waltersdorfu, pa tek popodne krenuti put Klagenfurta gdje se sutra igra utakmica. 

Za 15 minuta, koliko je bio otvoren trening, novinari nisu uspjeli puno toga vidjeti jer je poljski izbornik igrače često premještao s pozicija, te ih podijelio u tri skupine.

"Svi znamo što nas sutra čeka, moramo pobijediti s najmanje dva razlike i nadati se da će Austrija pobijediti Njemačku." - rekao je danas poljski izbornik novinarima dodavši kako je jako dobro upoznat s kvalitetom naše momčadi te da je znao zašto ju naziva "dark horseom" Eura. "No, hrvatski igrači ponekad su previše egoistični." - dodao je Beenhakker.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara