Poljud spreman za spektakl

U PETAK je u Split, točnije na Poljud, iz talijanskog Milana dopremljen novi dugoočekivani semafor, koji je posljednji tehnički element neophodno potreban za održavanje utakmice između Hrvatske i Brazila.

U razgovoru za Index.hr direktor Hajduka Fredi Fiorentini potvrdio je kako je na Poljud dopremljen novi semafor koji će biti postavljen u nekoliko narednih dana, a probno puštanje u rad očekuje se 12. ili 13. kolovoza.

Nabavkom semafora stadion je dobio i posljednji detalj prijeko potreban za osiguranje tehničkih uvjeta koje je menadžer brazilske reprezentacije zahtijevao prilikom dogovaranja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentini je potvrdio kako su svlačionice Poljuda obnovljene, a prvi puta su ih koristili igrači Debrecena. Oko stadiona je postavljen veći dio dvostruke ograde, a završetak posla s ogradom očekuje se idućeg tjedna.

Sustav navodnjavanja terena također je obnovljen, a renovirane su i proširene svečane lože na zapadnoj tribini. Od preostalih radova potrebno je još montirati nove stolice u lože, te završno "šminkanje" stadiona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara