Poljudska svlačionica proključala zbog Kranjčara

Poljudska svlačionica proključala zbog Kranjčara

PONUDA Igora Štimca od milijun i pol eura odjeknula je i u Hajdukovoj svlačionici. Tako je Dragan Blatnjak, jedan od najboljih pojedinaca u momčadi "bilih", kazao da bi čelnicima kluba umjesto "razbacivanja" ponudom za Kranjčara bilo bolje isplatiti zaostale dugove igračima.

"Žao mi je što se Niko našao u ovoj neugodnoj situaciji, jer za Hajduk bi bilo bolje da se novac za njegovu odštetu podijeli igračima iz bivšeg i aktualnog kadra." – izjavio je Blatnjak za Sportske novosti, pa dodao: "Ako se već, nazovimo to tako, razbacujemo novcem, onda je bolje da lova pripadne našim igračima."

I Tvrtko Kale nije oduševljen mogućim dolaskom Nike Kranjčara u Hajduk. Splitski vratar smatra da bi Hajduk trebao imati više povjerenje u igrače iz vlastitog kadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvoje Vejić problematici je pristupio diplomatski, iako se i iz njegove izjave može iščitati da Štimčevu ponudu smatra samo "patkom".

"Nama treba igrač Kranjčarovog tipa, ali ne znam koliko je realna opcija njegovog preseljenja u Split. No, u svakom slučaju veseli me činjenica da je Hajduk pronašao novac. Pojačavaju ponudu za Balatinca, imaju milijun i pol eura za Kranjčara, stoga je logično da će i za nas koji smo već u Hajduku biti novca za isplatu." – kazao je Vejić.

Štimac je, odgovarajući na novinarsko pitanje o dugu prema igračima, lopticu prebacio klubu: "Hajduk svoje obveze isplaćuje maksimalno korektno, a valjda je jasno da ja nisam dužan našim igračima. Ako postoji neki dug, onda je dužan Hajduk."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara