Polo turnir nakon 80 godina ponovno na Briunima

U POVODU obilježavanja 80. obljetnice od prvog polo turnira na Brijunima predsjednik talijanske prestižne modne kuće "Brioni" Umberto Angeloni, koji je već par godina angažiran na projektu razvoja Brijuna, najavio je danas u Fažani mogućnost ponovnog organiziranja atraktivnog polo na Briunima već ove godine.

Prema riječima Umberta Angelonija turnir bi se mogao održati ili prvi tjedan u lipnju ili treći tjednau rujnu što bi po njemu bilo optimalnije obzirom da se sredinom rujna u Parizu održava svjetsko prvenstvo, nakon kojeg bi najbolji igrači došli na turnir na Brijune, kojim bi onda završili ovogodišnju natjecateljsku sezonu.

"Uz ponajbolje igrače polo u Europi i njihove obitelji te tristotinjak zaljubljenika u ovoj sport na Brijune bi došli i brojni novinari i time bi se na najbolji način obilježio povratak pola na ovo otočje" - ustvrdio je Angeloni, najavivši da bi se za smještaj igrača i gostiju najvjerojatnije angažirao ploveći brod-hotel imajući u vidu da postojeći smještaj na velikom Brijunu ne odgovara standardu na kojeg su igrači polo i njihova pratnja navikli.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelokupni projekt stajat će više stotina tisuća eura jer osim sređivanja igrališta, smještaja sudionika zahtjeva i poseban transport stotinjak konja.

(Hina) dspo ad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara