Poraz T. Boroš na Swedish Openu, Ruiwu u osmini finala

OD SEDMERO hrvatskih predstavnika na stolnoteniskom ITTF turniru Swedish Open u Goeteborgu u osminu finala je prošao jedino Tan Ruiwu.

Ruiwu je u prvom kolu sa 4:0 svladao norveškog Kineza Wanga, a u drugom je sa 4:2 bio bolji od čuvenoga Šveđanina Petera Karlssona, dok ga u osmini finala čeka Tajvanac Chin Chuan.

Tamara Boroš je bila druga nositeljica turnira i dok u prvom kolu nije imala nikakvih problema protiv Nijemice Ivancan (4:0), u drugom je naletila na Korejanku Jun Hye Kung i poražena je sa 4:3. Korejanku Hyung je Tamara lani dvaput pobjeđivala u Austriji i Japanu, no sada je došlo vrijeme za korejsku osvetu.

Od ostalih naših predstavnika najdalje je, do 2. kola, dogurao Roko Tošić, koji je u premijernom nastupu sa 4:1 svladao Šveđanina Lundqvista, a potom glatko izgubio od svjetskoga prvaka Nijemca Tima Bolla (0:4).

Na bivšega svjetskog prvaka Austrijanca Wernera Schlagera već je u 1. kolu naletio Jiang Weizhong i očekivano izgubio 1:4, dok su za Sandru Paović i Andreju Bakulu kobne bile Japanke. Umemura je svladala Paović sa 4:3, a Hiroko Bakulu sa 4:0.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara