Potresna ispovijed crnogorskog nogometaša: U Rusiji su me tukli da raskinem ugovor!

Screenshot: rtvslo.si

NIKOLA NIKEZIĆ optužio je vodstvo sada već bivšeg kluba Kuban Krasnodara kako ga je natjeralo na prisilni rakid ugovora primjenom fizičke sile.

"Potpisao sam dvogodišnji ugovor s Kubanom u ožujku 2010. godine i pomogao klubu na putu do promocije u Premierligu prošle godine. Ipak, ove godine čelni ljudi kluba rekli su da nisu zadovoljni mojim uslugama i ponudili mi raskid ugovora. Ali ja sam odbio i zatražio transfer" objasnio je Nikezić za ruski dnevnik Kommersant u vlasništvu Ališera Ušmanova.

Nikezić dalje tvrdi da ga nakon spomenutog razgovora klupski menadžer pozvao u trening-bazu 7. ožujka gdje mu je još jednom predložio raskid suradnje.

"Nakon mojeg odbijanja dvojica snagatora došla su mi u sobu i počeli su me jako tući, prijeteći da će me osakatiti i zahtijevajući da potpišem neke papire. Trajalo je to oko 20 minuta. Nakon toga bio sam potpuno iscrpljen i potpisao sam papire."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon konzultacija s Udrugom nogometaša i Udrugom trenera u Rusiji Nikezić se odlučio odlučio žaliti Uefi Fifi.

"Odlučio sam se probati. Ne vjerujem u nepristranost istrage od strane Ruskog nogometnog saveza i odlučio sam se žaliti Uefi i Fifi."

U Krasnodaru, očekivano, poriču bilo kakve optužbe za ucjenjivanje Nikezića.

"Sastao sam se s Nikolom i razgovarao s njime. Prije nekog vremena doživio je određene probleme nakon što nije uspio izboriti mjesto u prvoj postavi. Rekao mi je da traži novi klub, ali nije mi se požalio ni na što" rekao je glasnogovornik Krasnodara Vjačeslav Ivanov.

Nikezić igra na poziciji napadača, a prethodno Kubanu igrao je za francuskog drugoligaša Le Havrea. Tijekom karijere je igrao za Budućnost, Domžale i ND Goricu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara