Potukli se Kalinić i Sablić

Potukli se Kalinić i Sablić

OSIM što su do poluvremena utakmice s Varteksom u Varaždinu stigli popiti četiri komada, igrači Hajduka stanku u poluvremenu su iskoristili za međusobni obračun u svlačionici.

Sve je počelo međusobnim optuživanjem o tome tko je kriv za rezultat a zatim je Goran Sablić odlučio  suigraču Nikoli Kaliniću objasniti kako nije u pravu. Uhvatio ga za vrat i udario nogom. Kalinić je vratio, zatim su se umiješali i ostali.

Kalinić je završio s ogrebotinom na butnom mišiću, a situacija je već jučer smirena "pićem pomirenja" između dvojice ratobornih Hajdukovaca. Razlog za crocopovsko rješavanje situacije leži u lošim rezultatima majstora s mora koji nikako da postanu stvar prošlosti.

"Teško nam je funkcionirati u ovoj situaciji koja je zadesila klub. Šamara nas se sa svih strana, a od nas se očekuje rezultat.  Ljudski se potući, ali ljudski se i pomiriti." - prokomentirao je slučaj Goran Sablić, kojeg njegov Dinamo iz Kijeva želi povući natrag u Ukrajinu.

Trener Robert Jarni kazao je kako će obojica aktera makljaže u Varaždinu biti kažnjeni prema klupskom pravilniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj je događaj bura u čaši vode. Svi smo bili nervozni zbog lošeg rezultata, ali što se mene tiče, taj incident je stvar prošlosti." - istanuo je Jarni.

Ivica Šurjak, glavni menadžer, u tučnjavi prvotimaca vidio je i nešto pozitivno.

"Bolje je da vlada gužva kada se gubi, to znači da je igračima stalo."

D.R./M.Š.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara