Pranjić: Nisam razmišljao o tome da si smanjim plaću

NAKON što je najbolje plaćeni Dinamov igrač Goran Ljubojević dobrovoljno pristao na smanjenje godišnje zarade za 50.000 eura, njegov timski kolega, također jedan od najbolje plaćenih Modrih Danijel Pranjić kaže kako nije razmišljao o tome da sam sebi smanji plaću, te da mu nitko nije ponudio takvu mogućnost.

"Čak ni izdaleka me nisu nagovarali na takav potez. Međutim, svatko odlučuje sam o svojim prohtjevima, željama, pa i primanjima. Ja se u tuđa razmišljanja i odluke nikad nisam uplitao." - rekao je Pranjić za Sportske novosti.

Pranjić je u Dinamo došao upravo s Ljubojevićem iz Osijeka, a kako kaže, netočne su tvrdnje da je prošle godine tražio da mu se kompletan iznos transfera isplati unaprijed. Riječ je o 250.000 eura koliko je Zdravko Mamić morao izbrojati ne bi li pred nosom Igora Štimca uzeo dva ponajbolja igrača prošle HNL sezone.

"Ne znam koliko je od obećanog do sad isplaćeno Ljubojeviću ili bilo kome drugom." - kaže Pranjić te dodaje kako još nije dobio sve što mu po ugovoru pripada za prošlu sezonu.

"Nisam se zbog toga žalio niti pravio probleme. Sve se to može provjeriti kod gospodina Mamića i siguran sam da će moje riječi potvrditi. Kao što sam siguran da će biti izvršeno ono što smo se dogovorili." - kaže Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov bočni igrač kaže kako su danas njegovi odnosi s Igorom Štimcem vrlo korektni, iako se sportski direktor Hajduka jedno vrijeme ljutio zbog Pranjićevog odbijanja splitske ponude i prelaska u Maksmir.

Pranjić kaže kako se on osobno, kao i svi igrači, osjeća odgovornim za Dinamov prošlosezonski debakl, te dodaje da su se treneri mijenjali kao na traci. Ipak, nisu samo treneri krivi za propast. "Previše toga ispalo je naopako." - reći će Pranjić.

Također, priznaje kako je u svlačionici bilo napetosti i nervoze potaknute lošim nastupima, ali ističe kako su neistine u medijime dodatno revolitirale publiku što je među igrače unijelo dodatnu nesigurnost. Ipak, Danijel Pranjić, kao i cijela momčad, okrenuo se novoj sezoni i pohodu prema dvostrukoj kruni.

"Neki previše pričaju i obećavaju. To smo i mi radili prošle jeseni i zna se kako je završilo. Izvukli smo pouke, bolje je da pričamo na terenu." - zaključuje Danijel Pranjić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara