Pranjić otvorio dušu: Hrvatski ponos i tuga jer nisam na Euru

Pranjić otvorio dušu: Hrvatski ponos i tuga jer nisam na Euru

Foto: Getty Images / Guliver Image

DANIJEL PRANJIĆ, igrač Panathinaikosa putem Facebooka izrazio je žaljenje jer nije s reprezentacijom Hrvatske na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Također, iskusni 34-godišnji nogometaš podržao je svoje suigrače, ali i poslao indirektnu poruku izborniku Ante Čačiću, koji ga nije uvrstio u momčad za veliko natjecanje, te Zdravku Mamiću.
 
Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.
 
"Ponosan!
Ponosan sam jer sam dio ekipe koja je izborila nastup na ovom Euru! Ponosan sam na 6 odigranih utakmica u kvalifikacijama, na odigranu 521 od maksimalnih 540 minuta. Ponosan sam na 12 bodova i na gol razliku 14:3 u tih 6 utakmica. Ponosan sam na 12 godina u reprezentaciji, na 58 nastupa i na jedan gol, koji sam zabio baš u ovim kvalifikacijama protiv Norveške u Zagrebu... 
(Pomalo) Tužan...
Tužan sam jer se danas s dečkima ne pripremam za utakmicu s Turskom. Tužan sam jer sam spreman i jer sam u ovoj sezoni odigrao 33 službene utakmice za svoj klub, ukupno 2.666 minuta, od toga barem 25 utakmica na toliko spornoj poziciji... Tužan sam zbog još nekih stvari, no to sada nije bitno...
Uvjeren!
Uvjeren sam da će dečki odigrati dobar turnir, da smo jaki, da će uz malo sreće koja je uvijek potrebna na ovakvim natjecanjima, koja je potrebna u sportu, pa i u životu općenito, napraviti rezultat koji će svaku Hrvaticu i svakog Hrvata učiniti sretnima i ponosnima!
Sretan!
Sretan sam jer će uspjeh Hrvatske kojem se svi nadamo na ovom Euru jednim dijelom biti i moj uspjeh. Sretan sam jer vjerujem da možemo do medalje! Sretan sam jer ću pobjede slaviti kao dio ekipe, iako više nisam „unutra“. (Uvijek) Vjeran!
Uvijek vjeran dečkima, uvijek vjeran najdražem dresu, uvijek vjeran Hrvatskoj!
Danijel, Lovre, Ivan, Vedran, Tin, Gordon, Darijo, Ivan, Domagoj, Šime, Milan, Marcelo, Ante, Mateo, Luka, Ivan, Ivan, Marko, Duje, Nikola, Andrej, Mario, Marko... Sretno dečki! Budite ponosni, budite uvjereni u sebe i budite sretni nakon svake odigrane utakmice! Donesite nam tu medalju!!", napisao je Pranjić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara