Pred Zidaneovu trenersku premijeru Real pustio u prodaju njegove dresove

Pred Zidaneovu trenersku premijeru Real pustio u prodaju njegove dresove

Foto: Twitter

ZINEDINE ZIDANE od 20.30 sati protiv Deportiva prvi put vodi Real kao trener, a naravno da "najveći sportski brand na svijetu", nije propustio takvu priliku marketinški isfurati jedan od njegovih igračkih superbrandova, pa je u prodaju pustio dres s brojem 5 i Zidaneovim imenom.

Ne radi se o replici ili retro-dresu s početka ili sredine prišlog desetljeća, kada je Zidane igrao za Real, nego o aktualnom dizajnu i dezenu majice, kakve nose Ronaldo, Bale i ostali, na kojem su Zidaneovo ime i broj otisnuti suvremenim fontom.

Naravno, navijači Reala pohrlili su kupiti dres velikana koji je već deset godina u igračkoj mirovini, ali je definitivno jedan od najvećih svih vremena. 
 
Iako tijekom pet godina (2001-2006) u dresu koji se sad opet prodaje, Zidane i Real po osvojenim trofejima nisu ni blizu bili na razini njihovih reputacija (samo po jedan naslov španjolskog, europskog i svjetskog prvaka), navijačima je Zidane uvijek, a posebno ove sezone kada momčad itekako kiksa, utjeha i pojam velikana iz prošlosti.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mnogi od njih dali bi pola ovovjekih Galacticosa u zamjenu za peticu iz njihove prve verzije, ali na žalost navijača, ovaj put Zidaneovi dresovi bit će samo na tribinama, a onaj čije ime nose najbliže terenu doći će kad njegovim igračima bude davao savjete u tehničkom prostoru.
 
U Realu je bitno voditi računa i o taštinama igrača, pa se mora istaknuti kako ponovnim puštanjem u prodaju dresa s brojem 5 i Zidaneovim imenom, nitko od aktualnih zvijezda neće biti povrijeđen, jer onaj koji nosi taj broj nije u klubu, točnije Fabio Coentrao na posudbi je u Monacu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara